Огромно българско знаме посреща всеки, който преминава през Околовръстното шосе на София.

...
Огромно българско знаме посреща всеки, който преминава през Околовръстното шосе на София.
Коментари Харесай

Мнение за турчина, издигнал огромния трибагреник: Той е по-българин от българите

Огромно българско знаме посреща всеки, който минава през Околовръстното шосе на София. Трикольорът се вее в частен парцел. В началото на месеца ви показахме по какъв начин мощният вятър в столицата е раздрал българското знаме. Човекът обаче незабавно е подменил трибагреника с нов, научи  Sofia24.bg

Любопитното в тази ситуация, че жителят, който е сложил голямото знаме в частния си парцел, не е българин. Човекът е с майка сръбкиня и татко турчин. Гражданинът се споделя Исмаил Абазович. Роден е в днешна Черна гора, живял е 40 години в Турция, а по-късно придвижва целия си бизнес в България и през днешния ден създава и продава еднофамилни къщи, будки и контейнери.

" Аз дойдох в България, с цел да учи синът ми тук в университет. Видях, че София е доста прекрасен град и ми беше доста благо. Реших да върша някакъв бизнес и като започнах да върша бизнес първото, което взех решение да направя е едно огромно знаме, каквото не съм виждал на друго място в София ", разяснява Исмаил Абазович преди време в предаването " Офанзива с Любо Огнянов ". Той изясни, че преди 13 години, когато е издигнал пилона за знамето, това му е коствало 8500 евро. А даже не е български жител.

Фотосът оповестен в групата " Забелязано в София " провокира огромен интерес и голям брой мнения под обявата:

- Човекът, който е поставил това знаме, не е българин...

- Той е турчин до колкото знам.

- Добре, че е той да постави българското знаме, че ние обичаме да развяваме непознати.

- А на Софийския университет е под всякаква рецензия знаменцето. Респект в действителност към собственика на компанията.

- Това знаме е величествено. Браво на индивида!

- Той е по-българин от българите, макар че не е българин.

- Живее в България от доста години...Околовръстния път - София.

- Нещо липсва? А сетих се украинското знаме...

- Прекрасно! 

- Много не българи са повече българи от нас.

- В днешно време българите са доста повече - украинци, американци, европейци и всевъзможни други, само че не и българи!

- Привлича му клиенти, стана прочут с това, имаше репортаж за него по малкия екран.

- Пълна нелепост за привличането и тем сходни. 17 000 евро коства пилона, 36 метра висок, всяка промяна на знамето е по 1300 лв.. По време на вятър и стихии го сменя 2 пъти месечно! В умерено време на 2 месеца един път наложително. Размерът на знамето по стандарт 9х36. Разрешение от страната, с цел да направи всичко това, което коства още пари. Всичко е по конституция, в това число размери, височина на пилона, ремъци, както и специфичен плат, с цел да се вее вълнообразно. Човека е сърбин по персонална карта, само че с майка сръбкиня и татко турчин. Да даваш такива пари за привличане не си коства. Прави това, тъй като вижда, че на никое място няма българско знаме В София.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР